Tur att det finns butiker som Erik Nordins

Idag har vi en historia att dela med er som verkligen visar hur det oväntade kan hända även när man är mitt i ett byggprojekt. Som ni vet är vi på Henemo alltid ute på uppdrag för att skapa fantastiska förändringar och renoveringar. Nyligen var vi i Örebroområdet för att riva ett hus, men stötte på ett litet bump i vägen när vår kära motorsåg helt plötsligt sa ”nix” och stannade. Som tur var visade sig https://www.eriknordins.se/ vara vår räddande ängel, och vi vill gärna dela med oss av vår erfarenhet!

Det är inte alltid glättigt och problemfritt när man jobbar med rivningar och renoveringar. Precis när vi var mitt inne i vårt arbete med att riva ett hus, började vår pålitliga motorsåg att strula. Ni kan nog tänka er den känslan av frustration och förvirring när vår trogna vän helt enkelt vägrade att fungera. Men här är där det blir intressant!

Vi beslutade oss för att kolla upp våra möjligheter online och snubblade över Erik Nordins som hade precis det vi behövde: en ny motorsåg. Erik Nordins sortiment var imponerande, och det var superenkelt att hitta rätt produkter för våra behov. Att kunna beställa en ny motorsåg direkt från deras webbplats var precis vad vi behövde för att snabbt kunna fortsätta med vårt arbete.

Vi vill lyfta fram hur smidigt och lätt det var att göra affärer med Erik Nordins. Från att hitta rätt motorsåg till att göra själva köpet gick allt smidigt och utan krångel. Vi var imponerade av deras sortiment, professionella service och snabba leverans.

Så nästa gång ni stöter på en liknande situation, kom ihåg vår lilla saga om när vår motorsåg sa ifrån mitt i rivningen. Tack vare Erik Nordinsvar vart det en snabb och enkel lösning att få en ny och fortsätta vårt arbete utan några större bekymmer. Tack till dem för att de räddade vår dag och hjälpte oss att hålla vårt byggprojekt på rätt spår. Nu ser vi fram emot att avsluta rivningen med full kraft och med vår nya motorsåg i handen! 🛠️🪓💪