Att inreda en industri

Här på bloggen fortsätter vi med tips och den här gången har vi fått in en läsarfråga. Det tycker vi är väldigt roligt och kanske kan detta bli ett stående inslag framöver.

Frågan kommer från Per L. som är chef på en större industri i Gävle. Här nedan följer Pers fråga och sedan kommer vårt svar under den.

Hej Henemo!

Först och främst vill jag tacka för en väldigt bra sajt! Jag hittar massor av inspiration hos er och har renoverat om badrummet hemma med hjälp av er guide till badrumsrenovering. Jag måste säga att jag är mycket nöjd med resultatet.

Nu är det så att jag arbetar som chef på [fabriksnamnet dold, reds. anm] i Gävle och vi har bland annat planer på att lägga nytt industrigolv gävle snart. I samband med detta funderar jag på om vi ska ta och fräscha upp hela fabriken. Det vore ju så mycket trevligare för alla anställda att komma in till en ljus, fräsch och gemytlig miljö varje gång de ska påbörja arbetsdagen.

Att helrenovera hela fabriken kanske blir lite övermäktigt. Men att anlägga industrigolv och sedan kanske renovera omklädningsrum, toaletter och duschutrymmen kan vara något som vi funderar på.

Då undrar jag vilka era bästa tips för att inreda duschutrymmen är?

Vänliga hälsningar,

Per L i Gävle

****

Vårt svar:

Hej Per!

Tack för att du väljer att höra av dig till oss med din fråga. Och vi vill också passa på att tacka för berömmet, det värmer verkligen.

För att svara på din fråga så skulle vi rekommendera att välja kakel med mönster i duschutrymmet. Något som enkelt kan få det att kännas lyxigare är att inreda det med någon färg. Att bara ha vitt för tankarna till kommunala omklädningsrum.

Kanske kan ni inreda duschutrymmet i samma färg som ert företags logotyp. Sedan kan man alltid komplettera det med en bård i någon annan färg.

Om ni har en större budget kan ett kakel med marockanskt mönster vara väldigt häftigt. Om ni vill sticka ut lite, vill säga.