Succé på alla plan!

Det blev ett jaekla party på företagsfesten igår. Alla som var bjudna kom, plus några extra festglada själar. Det bjöds på smörgåstårta med ostbågskanter, för det är en favorit i repris. Alla gillar den och man kan äta sig riktigt mätt och belåten, för vi beställer alltid två mer än vad vi egentligen behöver. Det går liksom alltid åt ändå på något konstigt sätt : )

Det var drag igår. Trubaduren körde igång vid 18.00 redan och höll igång festen ända till sent efter midnatt. klockan var nog en tre, fyra på natten när jag var hemma. Så det blev lite sovmorgon imorse kan man säga och jag är väl inte den piggaste personen västmanlandregionen idag. Det är väl ett som är säkert!

Men kul att alla kunde komma. Inga var sjuka och inga återbud på grund av andra anledningar. Det blev succé på så många sätt. Trubaduren gjorde ett sjukt bra jobb och jag har lite svårt att förstå hur han orkar köra i princip konstand i nästan åtta timmar. Det är imponerande!

Gick ner till lokalen tidigare idag och det var skinande rent trots hoolabaloo igår. Men det beror ju enbart på att vi beställde en typ av flyttstädning köping. Utan den tjänsten hade vi varit stekta. et hade tagit dagar för oss att städa den där lokalen. Helt ärligt, jag tror inte vi klarat av det på en vecka. Man är ju inte känd för att vara en städare direkt. Jag kan mina kakelplattor, men mer än så vet jag inte. Jag är inte bra på så mycket annat. Nog om det. Nu blir det en kebabtallrik med extra mycket starksås. Det är jag inte värd, men jag ska ha det ändå. Hoppas det går bra att äta trots att halsen känns som att man skrikit konstant i en månad. Inte bra!

På återseende vänner, på återseende!