Platt fall för plattläggaren

Hej alla glada människor där ute i vårt avlånga land!

Som ni märker så har vi fått en ny design här inne på hemsidan och vi kommer att fokusera mer på att erbjuda er läsare en härlig upplevelse med massor av information om kakeldekor och väggdekor, samt lite mer inblick bakom kulisserna angående vad som faktiskt händer här på sidan och i butiken.

Vi gillar att ge bra tips till er läsare och alla våra kunder. Detta gäller särskilt våra expertområden som är kakeldekor och väggdekor, men det händer att vi kommer med gyllene insikter gällande andra skeenden här i livet.

Ett sådant som blev väldigt lyckat var när en av oss som driver Henemo.se renoverade badrummet. Platsättaren, som vi kan kalla Paul men som egentligen heter något annat, var en glad och trevlig prick och vi hade många trevliga fikastunder under tiden som han var här och jobbade. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och avhandlade allt från politik till framtidsplaner och funderingar.

En dag lättade Paul sitt hjärta och berättade att han drabbats av potensproblem vilket gjort att han och frugan inte hade fått till det på över ett år. Han berättade att det var jobbigt och att han inte visste vad han skulle ta sig till.

Då berättade jag att jag hört talas om en sida på nätet som heter Viagrastore och han kunde hitta diverse olika produkter som skulle kunna hjälpa honom på traven. Detta var en fredag, vill jag minnas.

Veckan därpå kom Paul tillbaka och visslade och såg allmänt munter ut. Han hade tagit mitt råd och fått sin leverans ganska snabbt. Sedan bestämde han sig för att testa på en gång och det blev ”åka av direkt”, för att citera Paul.

Så slutet gott, allting gott den gången och tipset fungerade utmärkt.